Wednesday, October 22, 2008


Tahan sõna võtta taaskord. Ja blondide eest. Olgu, mitte just tingimata blondide eest, vaid väljanägemise eest. Käisime Merkaga eile tibide filmi vaatamas. No seda kus saalitäis kohalikke tibisid naersid filmitibide üle.
http://www.youtube.com/watch?v=coonC811-qQ
Aga olgem ausad, esimese kaadriga tuli tahtmine oma popkorn Merkale loovutada ja vastupidi. Tead, ole või puruloll, aga kui ikka selline raam olemas, siis no jumala eest. Ilus olemisega saavutab ikka nii mõndagi. Film ise oli jah hollivuudikas, et üks loll blond teeb koledad targad populaarseks ja vat siin see konks just ongi. Lemmikaluseks kogu filmist sai ikkai "Naised, jätke meelde, et silmad on nagu näo nibud". Oled loll, aga ilus, siis lööd läbi küll. Oled tark aga kole, siis nohh....Ja miks ei või siis olla ilus ja ajudega? Kui suur on variant, et koleda naise juurde tuleb kutt puhtast huvist, et äkki tal on sisemine ilu? Et raudselt lööb mu oma sisemusega jalust?! Njah. Kui suur aga on variant, et ilusa tibi juurde tuleb kutt keda esialgu tibi sisemine stuff ei huvitagi? Ma julgen väita et protsentuaalselt jõhkralt suurem. Ja kummal juhul on positiivne üllatus suurem - kui kole tibi osutub lahedaks ja sisemise ilu omanikuks, või kui ilus tibi osutub lahedaks ja arukaks? Või kummal juhul on pettumus suurem - kui kole tibi on pealekauba ka loll (joogi peale kulunud rahast kahju ju, ikaldunud õhtu), või ilus tibi osutub rumalaks(suht suva, ei oodanudki ju muud)?
Ole loll, aga ole ilus! Või noh... Teinekord on ikka mähkmeid tarvis kui üldtunnustatud iluduste juttu kuulata. See pole vist saladus, et meie kohalikud staarid ja starinnad teevad ilma oma väljanägemisega, aga nokast tuleb teinekord sellist lõhna, et linnud heidaks parvest välja. Eile näiteks sain teada, et paar meie staarbeibet (las need nimed jäävad) on raske küsimuse küüsis, et nagu et kuidas on õige kirjutada...kas Iraak või Iraan äää??!

1 comment:

Merlin said...

persssse! jälle läks meelest juuksuriaeg panna...