Tuesday, March 01, 2011


No ühesõnaga...kõik sai alguse sellest kui Exmasteril ja Sixmannil tuli idee minema tõmmata. Austraaliasse. No kuhu siis veel. Seal lubatakse ju ilusaid poisse, head ilma, loodust ja pappi. No ei hakka sellele kõigele kätt ette panema. Tööd on ka siin vähem kui teha tahaks, seega kaotada pole ju midagi. Tuld! Piletid bronnitud, mõni rubla raha krvale pandud ja räme lahkumispidu peetud.
Esimest korda tundub, et asi on perses ALLES Tlna lennujaamas. Easyjeti lennukil otsustab paak kinni külmuda ja kütust mootorisse mitte lasta. Ahso, ei no selge. Lend jääb ära. Või no mis ta ära jääb, lükatakse kõigest järgmisele päevale. Meie suurepärane lend pidi kõva paugu ja paraadiga toimuma 24.veeb...aga no kuna teatud põhjustel härra president ei saanud meid saatma tulla (pidi mingeid matse hoopis vastu võtma), siis selgelt see takistus. Pandi ilusti Ülemiste hotelli magama ja anti süüa kah. Nagu sellest ilgelt tolku oleks? London-Perth lend läks ju ka 24.veeb. Aga ega masterid pilli põõsasse ei küta. Tuleb minna kindlustusse lamenti lööma (see käib nii, et taod jalaga vastu maad ja ütled LAMENT) ja uued piletid bookida. Kindlustuse tädi lubab kõik kinni plekkida kui me vaid uued piletid teeme ja kui me vaid siit Eestist minema tõmbaks. Piletid saime kallimalt kui varem, aga mis teha. Staaridel ju pappi on. No tähendab, plaan on minna Aussi staariks!
Tarc pani masterid ilusti lennukile (no siis on pandud kah) ja minek. Kõigest paarkend tundi lendu ja piina, aga kohal. Punase vaibaga küll vastu ei võetud, aga anname andeks, kell oli ju ka 5:20 hommikul kõigest. Selle eest oli bussijuht eri kuradi kino vend. Kilid oskavad ka nalja teha, mhm.
Vastu võtab masterid 30 kraadi leitsakut ja Gerti. Meie suur juht ja õpetaja. Ausalt! No ei kujuta pilti kuda temata hakkama saaks. Paari päevaga tehtud tel number, pangakonto, tfn number jne jne. Masterid on nagu kaks tölli tal sabas.
Muidugi üks asi on imelik. Et kuidas võetakse staare nii vastu, et neile kohe tööd ei pakuta? Viinamarjad tahtvat korjamist 3 nädalaga ja see periood olevat juba läbi. Ei taipa. Mis teha, tuleb minna parematele jahimaadele. Aga see on juba tulevane peatükk.
Rannas on korra käidud. Isegi rante ei saanud, sest no kohalike nõudel sai 30se kreemiga sisse möksitud ja tolku maala plääzipäevast. Või nohh... Perverdi ikka nägime ju ära (vaata fb pilte) ja ujuda saime kah. Ja no Sixmaster sai oma mullid vees tehtud. Teine suur juht ja õpetaja on meil siin Marianne. Võttis oma pereisalt auto käest ja vedas mastereid mööda linna. Meeldiv! Toidukohtade vallas on juht ja õpetaja Kaja eriti pikk poeg Siim oma veeel pikema sõbraga. Sushit sõi punt Eesti jorsse (masterid oma juhtidega) pargis kus oli toimunud roim. Noh ega iga päev laiba kõrval lõunastada ei saa. Exmaster räägib et kuulge, ega sin see ala niisama piiratud pole ja mente terve persetäis poleks ja maskidega mehed põõsas. Ma räägin teile, et siin on maha löödud mõni. Teised irnuvad ja tõmbavad, et ära enam peale võta ja mis maskides mehi sa nääd, et päris kange kraami peal oled ve? A kui Sixmann läheb võmmilt küsima, et nu mida siin ka toimuma siis ja öeldakse, et kuritegu on toime pandud. Siis jutt muutub. A plaan oli küll minna ninapidi juurde, et kulge ma unustasin oma koti siia põõsasse. Õlled olid sees. Mis nuga? See nuga minu käes?? Ei sellega ma sõin just, aga palun andke mu õlled tagasi, peaks seal laiba külje all olema.
Aitab kah! Hoidke seiklustel silma peal ja kätt pulsil:P

1 comment:

Maiken said...

Edu teile seal! Ära siis põe vaeseid igavaid kodumaalasi kursis hoida oma suure ilma seiklustega. ;)