Friday, March 25, 2011

Kõik sai alguse sellest, et eile saime tööd teha. Kutt nimega Anthony võttis vist asja isiklikult, et eided tast rohkem marju korjavad ja hakkas võitu taga ajama. Korjamistehnikast me muidugi ei räägi ja juurde valetatud numbritest kah. Aga see selleks. Tüübil on maailma kõige hullem aktsent üldse. Pärit inglismaalt, aga ka inglased ei pidavat temast aru saama. Enamus inimesi hostelis väldivad pikemat jutuajamist temaha. Mida sa ikka küsid 4x WHAT? Küsib siis kutt päeva lõpus minult, et palju korjasid? Mina, et ahh 104 täna ainult. Tüübil tuleb kunni nägu ette, pff ma panin 124. Bastard, ütlesin otse näkku. Ja milleks seda kõike vaja oli? Õige vastus on, et jooma hakata! Küsis vagude vahel Sixmannilt kah, et noh kas reedel ikka jooma hakkate?
Pärast õhtusööki pesen nõusid ja Perthi kutt pakub viskit. Ma, et ei oi seda ma küll ei taha...paku viina või veini, siis on teine asi. Jättis meelde. Viskasin veel kildu (nagu ma seda teha oskaks), et kas panite seda liha peale kah (tegid ahjus eriti hõrgutavat liharooga)? Kutid jäid üksteisele otsa vahtima tummalt ja kui köögist lahkusin, siis oli kuulda, et kuule pääris hea idee ju. Loomaliha viskiga...jaikss! Sealt see pidu alguse sai.
Edasised sündmused arenesid öösel. Nimelt poole kahe paiku toimus koridoris selline trall ja tagaajamine, et Whitney Huston oli ka poisike selle kõrval eelmine reede. Kutt käis ja lõugas täiest kõrist ja tagus rusikatega ustele. Teised tüübid üritasid rahustada ja magama vedada, aga nu tolku maala. Karlsson käis öö jooksul 3 korda tüüpi korrale kutsumas. Kuulda oli nõude lõhkumist ja sõimu ja noh igasuguseid asju, mis eriti purjus nolgiga kaasas käib. Päeval saime lisainfot, et kjutil oli nuga taskus ja tema korralekutsumine seega suhteliselt ohtlik tegevus. Hommikul enne kella 7 koputas Leslie tüübi uksele ja ütles, et paki asjad, buss läheb 20min pärast. Jah, tegu oli meie Anthony´ga. Sai kinga. Üks joodik ja rahurikkuja jälle vähem. Nüüd on selgelt meie kord. Karlsson viis mind ja Sixmanni täna kahte veinivabrikusse. Tagasi tulime 12 pudeli veiniga (35AUD). Seda võimalust ta teistele polevat pakkunud ja ülejäänud hosteli rahvas ei teagi, käivad poes kalli alko järel. Huvitav, mis meid sellisesse eelistatud seisusesse on viinud? Kas see pugemine? Ühesõnaga on nüüd reaalne võimalus, et homme hommikul koputatakse meie uksele: „Buss läheb 20min pärast“!

No comments: