Wednesday, March 02, 2011


Kellel mis head küljed on. Kuala Lumpuri lennujaamas jäi Exmaster näiteks otse lennule minnes magama. Väravast lasti läbi ja tuli oodata veel välisukse avamist, et lennule astuda. Sai toetada ennast veidi mugavamatele pinkidele ja Exmaster siruli ja hambad laiali ja tatt ripakil ja korras. Pilditu. Teised valmis spurtima lennule. Ja nii ongi. Mõni lihtsalt jääb jalapealt magama. Noh sõna otseses mõttes. See on sama nagu Sixmanni tuleb magusa letist eemale kangutada. Tema peale tuleb kärkida. Tuleb vägivalda kasutada. Tuleb üle poe karjuda „ja pärast on jälle – mul on kõht niiiiiii tääiissss...aapiiiii, miiiks ma sõin seda??!!“, siis tal hetkeks meenuvad tema elu piinlikumad momendid ja saab 10 sekundit aru, et pähh ei tohi. Kassasse jalutab ikka õndsa näoga muffin näpus. Parandamatu. Marianne näiteks tõmbab ligi koledaid ja tüütuid ja vägivaldseid. Korduvalt räägitud sellest, et aborigeenid on vägivaldsed kui suuremas pundis liiguvad. Täna siis üks selle nn rassi esindaja astub Mariannele juurde ja küsib, et kust pärit. Õnneks tappa ei andnud, aga palus lahkelt oma maad kasutamiseks.
Päevad pole vennad. Ja kui on olemas selliseid päevi kus tõesti mitte miski ei kordu, siis üks asi ikka kindlasti kordub. Sixmann Exmasteri vaheline vestlus – Six: „Kle, sa mulle massaazi ei taha teha?“ Ex: „Sa tuksi ei taha minna?“
Kaua Gerti meid veel talub? Ausalt? Ta küll ütleb, et meiega on täiega lõbus. Aga tegelt on nii, et meie saabumisega on ka ikaldus igal pool kohal. Kui ühel hommikul Gerti voodi tühi on ja tema kodinaid ka enam nurgas pole, siis on selge...mõõt sai täis. Selliseid matse ikka annab ka otsida muidugi. Taltsuta neid, et nad palja taguotsaga mööda hosteli ringi ei laseks. Et nad linnapeal kuttide ees ennast ja kõiki samal tänaval olevaid naisi ei häbistaks. Et nad natukenegiiii vaiksema häälega irnuks. Et nad toitu kurku ei tõmbaks. Et nad üksteise hambavahesid ei puhastaks fooris rohelist tuld oodates. Et nad toauksi ei lukustaks nii, et teine peldikust tulles kolkima ja manguma peab uksetaga. Et nad natukenegi välja näeks jne jne...
Paar päeva tagasi ostsin uue suure dushigeeli ja eile lasin selle juba ära tõmmata.
Sixmannil on joodikupäevitus konkretselt!
Täna hostelis kaks kleenukest tibi ajasid endale krõpse näost sisse. Kadedus tuli. Leidsime, et njah meie ei saa seda endale lubada. Mitte, et me paksud oleks või midagi. Küürakat parandab aind haud. A meil ple lihtsalt pappi, et seda endale lubada. Krdi Saksa rikkurid rsk. Aga kui Gerti lubaks, siis oleks meie ka juba rikkad – nimelt, tantsiks ühe eriti stiilsete riiete poe aknal hiphoppi räige raha eest. Siis saaks ka endale igat sorti krõpse lubada ja magusat peale määrida.
Pikk Siim ja tema veel pikem sõber rääkisid täna farmitööst. Noh, et ämblikud ikka hammustavad. Suured teevad täiega haiget, aga muidu on korras kõik. Väiksed hammustavad haiglasse või päris kotti. Meeldiv. Ja et ikka pikki pükse vaja, muidu meie kaunid kõverad jalad on pärast puruks. Meeldiv. Ja loomi on igasuguseid ja ära põleb kindlasti ja raha saab rahuldavalt. Me vist hakkame nüüd Eestisse tagasi tulema!

No comments: