Friday, April 01, 2011


Olukord järgmine. Oleme kõva 4 päeva viinamarjades rüganud ja mandlivoolikuid otsa teinud. Pole paha. Rutsi tuleb. Vähe küll (maksud maha exole), aga tuleb. Vähemalt hoiame latti kõrgel ja püsime stabiilselt esiviisikus käbeduse osas (paar kutti suudavad ära teha eesti maanaistele). Krdi mafiosside värk ma ütlen. Esimesel päeval saadetakse punt matse põllule ja siis vaadatakse, et kes kiiremad on ja valitakse neist põhitiim välja. Meie oleme õnneks nende 8 esi-matsi seas. See tagab meile mõneks ajaks igapäevase töörügamise võimaluse kindla viinamarja-bossi juures. Teised jõlguvad erinevate farmerite vahet. Eile oli korjamis-master Gerti (esikohal Kanada robot-korjamismasin Alexiga), täna võtsin juhtimise üle. Selge on aga see, et tulevikus õpetatakse siin ajalootunnis Exmaster ja Sixmanni (hirmu)valitsemisajastut.
Eile andin siin hostelis esimese Combati tunni. Osalisi oli 10 ja pealtvaatajaid teine sama palju. Asi meeldis ja olin sunnitud tunniplaani kokku panema. Kõik tahavad hirmsasti maksta ka selle eest ja ei saa ju kätt ette panna kui kommiraha pakutakse. No näis kauaks rahval tahtmist jätkub. Üks kutt kinkis huuleläike mulle tunni eest! Vat sellist tasu pole veel varem saanud. Tahab homme koos jooksma minna, noh et need musklid jälle välja tuleksid, mis tal 4 kuud tagasi Inglismaal veel olid hirmus head olnud. Vaatame, mis teha annab. Käisin ise ka täna kaalu peal ja no jumal paraku 3kg vähem kui kuu aega tagasi. Vat see on kui enam trenni ei tee looma moodi ja süüa ei taha tuhandete kilode kaupa. Ja pappi ei raatsi kulutada muu kui nuudlite peale. Hirmuga sõin hjuuudz tahvli shoksi korraga sisse. Greete, palun saada nüüd see kast nuudleid meile siia ära!
Täna on reede onju, seega palgapäev, seega joomarluse õhtu. Ilmselgelt oleme meie vanaks jäänud. No ei oska enam noortega koos pidu panna. Suudame kella 22ni seltskondlikud olla, veini lonksata ja mõned ringid kaarte mängida. Sealt edasi voodilaks. Noored jäävad võidu peale alksi-mänge mängima. Hetkel toimub koridoris väike lööma moodi tegevus jälle ja selge on see, et enne hommikut see pull otsa ei saa. Tuleb minna näod meelde jätta ja vaatame siis, kes hommikul bussi peale astuma peab!

No comments: