Friday, February 06, 2009

Ikkagi number kolmed

Noh olgu. On tekkinud küsimusi ja väiteid, et minu naisteliigitusest on üks rühm puudu. Nimelt naised, kes on nii ilusad kui arukad ning ühtlasi ka abielus. Hmmm...siinkohal on siiski minu väide see, et on olemas ainult kolme rühma naisi. Need abielus olevad kobedad arukad on ikka number kolmed tegelikult. Neil on joppand lihtsalt sellega, et mõni 1 ja 2 rühma naiste meestest on suutnud teha otsuse ja võtnud 3 rühma naise. Võin väita, et eranditult on need mehed teise ringi mehed. Esimesest ringist on lihtsalt kopp ees ja ainult perenaine või ainult ilu ei rahuldanud enam. Ma ju ütlesin, et mehed panevad oma kodukanade või modellide kõrvalt ikka kolmanda rühma esindajaid. Aga neil puudub julgus neid päris naiseks võtta. Meestel peab ju olema tunne, et nemad valitsevad maailma, aga kolmanda rühma naisi ei ole võimalik valitseda. Mees, kes lepib sellega, et tema ei pea kunn olema, võtabki number kolme endale. Siiski jääb selles perekonnas võim naistele ja püksid nende jalga. Ja kuivõrd meeste loomuses pole just truu olemine, siis ei saa välistada, et ka selles liidus ei vaadata näiteks number 2 rühma naisi. Sest nood ei küsi kust papp tuleb, vaid on surmani tänulikud uue kleidi eest ja üleüldse täis suuga ju ei räägita - veel vähem esitatakse küsimusi. Samas, kui rahul need naised ise oma abieluga on? Ikka on häda mehe eksnaisega või jääb endale mõni kobedam ja võimukam kutt silma jne.

Iseloomult ja olemuselt on nad ikkagi number kolmed. Kellel justkui on kõik olemas, aga samas puudub hingerahu!

5 comments:

Maiken said...

Et põhimõtteliselt siis lahendust ei kusagilt? Naisss! :)

Tyhikargaja said...

kahjuks nii tundub jah..oeh

Maiken said...

Aga proovi selga näiteks sellist teooriat. Mehed on sead, eksole. Pisikesed põssad, kes paljudes asjades juhinduvad ajudest allpool vööd. Seega, neid on vaja nö ohjes hoida. Pikk jutt - sitt jutt: mees käitub naisega täpselt nii nagu naine laseb. Ehk siis, kui sinu teooria number 1 muud ei tahagi, kui peret, pisikesi pärdikuid ja meest, kes selle võimaldaks, siis ta käitub meestega senikaua oma malli järgi, kuni satub ette mees, kes talle seda kõike nõus on pakkuma. Oluline on siinkohal make your move sel hetkel, kui mees on täielikult armunud. Vanarahvas vist ütles selle kohta, et p*** nagu karvamüts peas. Number 2 hakkab kohe algusest peale ajama oma joru, et hirrrrrrmsasti oleks vaja uut kasukat/autot/reisi ja ajab senikaua, kuni leiab mehe, kes karvamütsi-faasis talle neid asju pakub. Now, mida soovib suhtelt number 3? Toredat meest, kes aeg-ajalt, kui vaja, toetaks, mõistaks, kuulaks. Ei ole vaja meeletult nänni, või kohe sõrmust sõrme. Võtame mõistusega, eksole. Ei tahagi nagu suurt peale selle, et mees oleks ka hea sõber... Ja kui ei taha, siis ei saa kah. Mees ei hakka üldiselt pakkuma asju, mille vastu soovi pole avaldatud. Kui ainult aeg-ajalt kaasa noogutamise eest saab tasuta lõuna ja sooja voodi, siis miks kurat üritada rohkem (ja ongi sul kelgunöör). Põhimõtteliselt kujuneb suhte kulg ja iseloom välja karvamütsi-faasis ja eriti oleneb just sellest, mida ses faasis nõuda ja tahta. Mehed ei oska ise neid asju välja mõelda, kuna tehakse maksimaalne vähim, mis neid tagasi selle karvamütsi juurde laseks. :) So, whaddayathink?

Merlin said...

Kommenteerdes Maikeni kommentaari, mina arvan, et number kolm naised tahavad niipalju normaalseid mehi (kuna nad ise on niivõrd ajudega), et neil ei kannata number ühe kombel esimese nõusolejaga lapsi teha. Number üks teeb lapsed sellega, kes neid temaga nõus tegema on. Number kolmel käib asi rohkem sortides. Ja kuidas saab number kolm mehele? Ekukene... Kõigepealt ta on kas number üks või number kaks ja abielus olles, kui tal on toetav mees ja tubli iseloom, ta kasvab number kolmeks! Neid, kes number kolmena mehele lähevad... Well... Tiina Mõis ja tema uus mees? Rohkem hetkel ei meenu.

tomm said...

ma loodan et te eksite