Saturday, January 24, 2009


Kell on 2:43 ja meik on juba maha kraabitud. Ühesõnaga klubis sai oldud täna pool tundi! Rekord. Luuk vajus kinni ja pudrumulk lahti. Merkaga kahepeale 0,7l viina pole ju palju. Triinu osa seekord oli märkimisväärselt väike, sest tal oli oluline mujal töllata esialgu.

Mis siis selgus? No et meist ei saa mitte kunagi nr 1 ega nr 2. Ei tule lihtsalt välja. Me ei oska. Aga samas näiteks taksojuhile 14 eeku rohkem andes ja suure häälega kuulutades, et ülejäänu võib endale jätta - see juba näitab potensiaali, et võin nr 2 hakata küll. Aga rahakoti lõhkusin ära antud manöövri käigus.

No ühesõnaga käisin väljas selleks, et postkastist uus Marie Claire ära tuua. Muide täpsemat horoskoopi (liftis lugesin) pole vist kogu oma 27 aasta jooksul lugenud. Krt hirmuäratav number muidu. Aga no õhesünaga on öeldud, et hakkab idanema plaan elukutse vahetusest (hmmm, viimane tööpäev praeguses töökohas on 30.jaan), partneri osas soovitatakse mõlemale omaette olla mõnda aega (mida irooniat onju) ja raha kohta öeldakse, et parem sesi kui viimase poole aasta jooksul (ei no tahaks loota). Marie Claire ei valeta ma teile ütlen!

Aga õhtu ise oli rohkem kui kõva. Mul on vähemalt kaks patja rohkem kõhulihastel. Sest no näost saledaks ja nahk maha ikkagist. Näpud pihku ma teile ütlen (kolm esimest sõrme on ainult vajalikud)!

Paluks rohkem kolmiküritusi Merka ja Triin! Lõpuni välja!!!

No comments: