Wednesday, September 10, 2008

Oli nii...


Plaanisime kõigest kerget naistekat. Kõlakate levides hakkasid ka mehed teisi mehi minu poole kutsuma...aga see selleks. Viisakad inimesed ju kõik...või nohh...meil Triinuga läheb teine kord käest ära. Mina süüdistaks inimest, kes pidi piparmündi lehti mojito jaoks tooma, aga jäi kõigest paar tundi hiljaks. Lõpuks lihtsalt tuli veidi kiiremini oma janule leevendust leida, sest vein on ju eeljook kõigest. Suhteliselt ilusaks sai ennast võetud. Kuivõrd Triinul olid pidukingad jalas, siis tuli kahe klubi vahel valida selline klubi kuhu pole Shakira maikaga imelik minna. Ma lihtsalt ei viitsind riideid vahetada. Teine klubi oleks nõudnud lisaliigutust, et oleks tosse otsima pidand minema mõnele.

Klubiuksel makstud sotast hakkas alles nüüd kahju tegelt, sest siis ju sellele ometi ei mõelnud. Las minna. Teisest sotast, mis joogile läks....no sellest ikka kahju ei hakka.

Mis pilt siis avanes kurikuulsas Atlantises, mille uksepakule pole mu jalg vast poolteist aastat takerdunud? Suhteliselt kiiresti sai selgeks et kintsuteksad ja maika on sama hea kui kasukas. Oleks pool tundi kauem kohapeal olnud, siis oleksime stringide väel edasi lasnud, sest no arvestades taustsüsteemi, siis rannas käin ma ka kordades rohkemate riietega...Kahju hakkas küll natuke. Oleks rohkem sulli kaasas olnud, siis oleks annetama hakkand, sest piinlik on neid vaeslapsi vaadata, kel pole riiet ümber tuhara tõmmata ja kes kuiva suuga peavad leti ääres hõõrutama ja ootama abikätt, kes jooki ostaks. Aga mis mina ka sellest tean, äkki räägib minus kadedus? Noh, et ei julge oma tselluliiti letti tõmmata vms.

Mis siis silma hakkas? No lisaks rinnahoidjatele ja ultra-mini seelikutele võis näha nii valgeid säärsaapaid kui ka ainult litritest ehitatud trussikuid (mille peal midagi muud polnudki). Ütleme nii, et diskokera laes ei helkinud nii silmipimestavalt.

Ma usun, et see oli siiski kadedus, mis meid poole tunni möödudes sundis sülitama meie kontsakingadele ja võtma ette plaani B. Nimelt minna ikka tossuklubisse! Kaua sa ikka litsi lööd ühe koha peal. Kindel oli kõik litsid ära lüüa õhtuga ja ikka lõpuni välja minna (vähemalt peo lõpuni).

Vähemalt 5km oli tee ühest klubist teise. Illukas on vist 10min jalutust Atlantisest onju? Arvestame juurde kontsad, mojitod, kõhukrambid - no teeb umbes 5km. Ainus küsimus, mis selle pika maa peal lahendust ei leinud, oli...et kui tõmmata peavõru hästi kõvasti pähe (noh tukk kinni nii, et tutid tagant püsti jäävad), kas siis tavalisest litsist saab Hiina lits?

Aga edasine jutt sellest kuidas me klubisse sisse ei mahtunud järjekorras oleva 10 tuhande inimese pärast...ja kuidas me mõne haritlashärra ees ennast blondiks tegime ja oma nimekaaslastele häbi tegime...vat sellest ei paendu suu enam rääkima!






No comments: