Thursday, July 10, 2008


No anna kannatust inimeste geniaalsust küll. Ma loen harva netis artiklite kommentaare (no kui on mõni põhjapanevam uudis), sest ega seal ajuhiiglased ju aind sõna võtavadki. Aga no võta sõna teemal, mida ise valdad. Saan aru kui lõõbid teemal, et oi karmi uudist küll, et Katil on raseduse ajal iiveldushood - isegi imestasin sellise pommuudise üle. Aga teemal kus isimesed surma saavad ja kommentaatorid kohe süüdlasi otsima hakkavad, siis võiks natuke sündsustunnet ikka otsida kuskilt paksuperse tekasde tagataskust! Uudis, et Alpides üks Eesti naisronija surma sai, tõi kohe päevavalgele tohutu hulga spetsialiste - ma kahtkustan, et kohe suisa mägede hunte. Pooltel on ütlemist, et no tere idikad grupijuhid, et ei tee turvavarustuse kasutust kohustuslikuks - ma ütleks teilegi tere idikad. Käiks enne Munamäe otsas ära ja siis võtaks sõna. Krt Munamägi jääb vist neile tegelastele kõrgeks, alustame ikka Vooremäe madalaima künkaga.

Kui öeldakse, et grupi turvalisuse huvides ei kasutatud julgestusköit, siis ju see grupi turvalisuse huvides oligi, et surma ei saaks kogu grupp kui tekib oht. Ei no pole ju kerge taibata, et kui järsul nõlval üks inimene libastub, siis tõmbab kogu köie otsas oleva kaadri endaga kaasa.

No ilmselgelt arvavad suured mägede vallutajad, et naine läks paljajalu mäkke, et turvavarustust ei omanud! Ma kahtlustan, et minu ajude kõrvale on maetud veel päris suur hulk geeniuste ajusid ja kalmistul kohtade arv pole piiratud...
Kaastunne lähedastele! Mägironijate lähedased ei saa kunagi südame rahuga istuda ja pereliiget mägedest tagasi oodata kui teisest toast tulevat naist....Mina emale öelda ei julge kui mäkke lähen...Hetkelgi rahutu olla, sest üks lähedane inimene Leninit vallutab:S

1 comment:

Merlin said...

no aga kolm põlvkonda elab lasnamäel ühetoalises magalakorteris koos - neil ainus väljund elus on netikommentaarides näidata, et oleks nemad kuskil eesotsas, oleks päike suisa kuldne ja krüsanteemide õite asemel kasvaks brillud ja smaragdid ja oleks tihnikud rahapuudega ja maailm oleks turvaline ja vähk ja aids oleks kahe päevaga ravitud. elu paratamatus.