Saturday, June 28, 2008

kiirus maksab


Siin ma nüüd olen - varbaküüntelt lakk eemaldatud (süvapediküürini ei viitsi laskuda), veinupokaal ees ja otsustusvõimetus kõrvadevahel. Et kas vaadata mõnda väärtfilmi või natuke vähem väärtfilmi või üldse väärtusetust filmi? No üleüldse millal viimati mul oli aega omaette veini juua ja niisama vedeleda? Ma arvan, et saurused elasid sel ajal veel kindlasti. No mida ma virisen, töö tegi ju ahvist inimese ja üleüldse tööga pidi ju rikkaks kah saama...siinkohal teema lõppeb! Ma lihtsalt pole hetkel millegagi rahul...no ja las ta jääb.


Filmide juurde tagasi tulles, siis käisin eile jälle kinos. Aga rääkida ei taha ma mitte filmist nagu arvata võite. Hoopis toredatest kaasmaalastest. Ei tulnud jälle üllatusena onju? No ühesõnaga, oli kinos just eelmine seanss lõppenud ja parkla veel pilgeni autosid täis. Isegi lapsevankrit poleks sinna saanud parkida. Enne parklasse sisse keeramist oli mõistlik sealt autod välja lasta. Suund sisse ja ootele. Aeglaselt parkla tühjeneb, aga sisse sõita ei saa, sest sisse- ja väljasõidutee on üks ja kitsas. Taha tekib veel järjekord sissesõitu ootavatest masinatest. Kõik kannatlikud tegelased roolis ja kannatajad pidid ju kaua elama kah. Aga rikkaks ükski kannatlik tegelane tõenäoliselt ei saa. Sest sabas olevad autod kõik suht keskklassi masinad. Siis tuleb rivist mööda erikuradi tuunitud sport bemmu ja keerab maailma kõige lõdvema londiga parklasse sisse, no sinna kuhu tegelt nagu ei mahu, aga teistele ette ikka mahub ju. Autost väljumisega tekib kutil muidugi probleeme, sest ei taha ju oma helekollaseks tuunitud autoust mõlkima hakata väljasõitvate pannide vastu. Teisest reast teeb üks jeebimees sama lükke ja jääb konkreetselt väljasõitvatele autodele ette parkima. No mida mina ikka kögisen...tugevamal on ju võimu.

No see selleks. Lõpuks väljub spordikast kutt, kellel on kinno jõudmisega kõige kiirem. Autost astub välja kutt, kellel jalas ilusad lumivalged kingad ja seljas nahktagi, mille seljal lumivalge tähekombinatsioon D&G, no minu lailihas nii lai pole kui need tähed seal, aga see selleks. Ju ma kade olen onju.

Parkimiskoht leitud ja kinno sisenedes jääb aga see sama kutt kohe silma - on endale veel kolm kambajõmmi leidnud ja istub saali uksetaga. Krdi idikad ei saa aru, et kui staar on kohale jõudnud, siis tuleb saali uksed ju tema jaoks avada. Inimesed seisavad veel ilusti popkorni järjekorras ja puha, aga tema puhkab jalga. Hiljem selgub, et üks sõpsidest pidi ka jumal paraku järjekorras seisma, et ka staarile popkorn ja cola kätte tuua. Seda vist ei tohiks poliitilise korrektsuse mõttes ära mainida, et tegu vene rahvusest kodanikega.

Saali sisenedes torkab pähe mõte, et kas saaks olemas olla suuremat irooniat kui, et kutt istuks näiteks minu kõrvale? Saab küll olla - ta nimelt istub minu seljataha. Nojah, sinna kus vaata selga saab peksta jalgadega eesistujale. Seda kommet ralliässal õnneks pole - sügav kummardus, suisa intelligent. Aga no ilmselgelt on tegu ju arukate ärimeestega, sest sissetulevad telefonikõned tuleb ikka ilusti vastu võtta ja üle filmi kõigile teatavaks teha, et saftra budet kohtumine. Novat siis niisiis. Ai promiss,et järgmine kord võtan kõik kõned kinos vastu ja ülejärgmine kord lähen juba Armani mantliga kinno!

Rohkem polegi mille kallal viriseda...nii kahju, larbin oma veini nüüd edasi ja jään vist ikka poolväärtfilmi juurde (ei ole porno:P)

No comments: