Saturday, December 30, 2006

Single...but not easy

Vat just sellise tekstiga t-särgi lasin teha ja käisin pidus täna. Olgu ära öeldud,et tekst on erk-roosas kirjas. Merkal sisuliselt sama särk, aga pani veelgi kõvemad piirid austajatele.
Ei no õhtu igati kabe...algas sellega,et kaks blondi üritasid korgitseriga avada hõõgveinipudelit, millel ülla ülla oli keeratav kork, aga sellest edaspidi ajalugu vaikib. Ega meie süüdi ei ole, et muidu veinidel tõmmatavad korgid on exole. No pudelist sai 4 jooki...mina ei tea, kas pudelid jäävad järjest väiksemaks või lähevad klaasid suuremaks?! Edasi vajasin tuisutopsi imelist nestet. Avab Merka siis pooliku viinapudeli ja kallab ilusti rahumeeli pool sellest minu pidupükstele...no on kust võtta vähemalt nüüd kui puudu peaks tulema joogist lähiajal. Valamise ja kuivatamise käigus sai loomulikult korralik radikas ette irnutud...Õhtu jätkus sõbrantsi pool, kus naisi mitu ja juttu palju..teadagi, eided koos! Mai tia kuidas see nii läks, et pittu minemise ajaks oli kõvasti üle keskmise purjus olla ja üks eit kakerdas tänaval rohkem kui teine...seda 500m sai küll pool tundi mindud...teine radikas ette irnutud.
Klubis valiti mingeid kuu klubitüdrukuid või mai tia misasju..kõrsikud tegid kaks puusanõksu ja vip kaart käes...ehh noh las möllavad, ma juba vana inimene.
Mis on selle loo moraal? Ei olegi! Minge magama!

No comments: