Wednesday, September 14, 2011

Vahekokkuvõte

Ääägüll siis, teeb siis nii, et te ise siia tulema ei pea. Annan lühiülevaate olukorrast ja vaadetest. Ma ütlen, et mina pean olema see musta töö tegija onju, et teil hiljem lihtsam oleks sihtpunkte valida eksole.
No Loxtonist teate te juba kõik kõike. Las jääb. Liigume edasi. Känguru Saar. Esimene peatuskoht võsa. Või siis mitte. Kohale jõudsime kottpimedas, aga kohe sai selgeks, et pleiss on vapustav. Märgin ära, et pildid lisan hiljem.Koha nimi Brown Beach. Eelmise blogi pilt samas kohas tehtud. Järgmine päev jalutuskäik Island Beachil. Assa krt milline rand. Aga eks te kujutate ise ka ette, valget liiva ja selget vett jne. AGA, sinna randa viib tee, millest ühele poole jääb soine ala (no Endla raba on poisike) ja teisele poole Hiiuma mändidega võsa. Päris hirmus eks? Meeletult ilus! Mhm, ka mina oskan selliseid sõnu kasutada.Next stop Prospect Hill (mine muffffiii vaatega)ja Pennington Bay. Jah, see on surfirand. Kauneid sõnu on imelik kasutada - assa vanaraisk on täpsem väljend selle ranna kohta. Jumal paraku, et surfarid olid seekord vaid teismelised kutid (a noh hetkel pole päris hooaeg kah veel). Järgmine ööbimine Stokes Bay´s. Vat see oli koht, kus telgi lööd püsti aias, milles kängurud ringi töllerdavad ja meri külje alla loksub. Kablutasin mäkke (noh pigem kaljunukk), kus leidsin oma järgmise lemmikkoha/vaate. Istud kivale, känguru peesitab 10m eemal, ja vaatad alla helesinisesse vette. Sinna täitsa soovitan minna...no kui veel polnud aru saada, et kas on väärt pleiss. Järgmine päev trip Flinders Chase National Parki ja esimene matkarada - Snake Lagoon Hike. See koht, kus ma kätt sodiks tahtsin kukkuda. A missa hädaga teed, ma kivisid ja kaljusid näen, siis on MUST turnima minna. Edasi kiire põige Admiral Arch´i hülgeid vaatama. Jällegi koht, mis pani ka mind sõna otseses mõttes õhku ahmima. Noh, sest tuul oli niii kõva...aga no need lained ja vaated! Ööbimine Western K.I. Caravan Park´is.Järgmine päev Hanson Bay Hike. Lubati 6h matka, saime 4h-ga hakkama. Mhm, sesalt on pärit meie legendaarne vihmakeepide pilt! Rajal sai päikest (palaaavv onn), tuult, vihma, kängurusid ja vaateid. Järgmiseks põige Point Ellen´isse. Sellest ei taha ma rääkida...pisar tuleb. Kiljusin ja kargasin nigu plika lainete peale...Gerti ja Six olid juba valmis mind sinna maha jätma.Ööbimine Vivonne Bays.Seda kohta peetakse saare tõmbenumbriks, aga olgem ausad, vähemalt sellel aastaajal polnud seal midagi teha. Jah, atv-de rent ja liivalaudade rent jne jne. Nomaitea. Viimasel päeval jalutuskäik Little Saharas ja tagasi Brown Beachi aega parajaks tegema. Et võimalikult odavalt läbi saada, siis tuleb võtta saarele sõiduks õhtul kella 18:00 praam ja tagasi õhtul 19:30ne (vahet pole mitu päeva saarel viibid). Edasi-tagasi pilet natsa üle 100AUD. Toit suht kallis, aga kui nuudlid sobivad, siis normull. Ööbimine odav kui omal telk olemas.
Aitab küll. Pildid tulevad hiljem või vaadake feissist! Seiklustest Adelaides ja sealt edasi juba järgmisel korral (püsige lainel) Pean kodinad kokku pakkima, sest prouad juba ootavad...peame ju kunagi Alice Springsi ka jõudma (paar päeva veel minna).

No comments: